Acasa  |  Vanzari Corporate  |  Contact Angajari  |  Relatii cu Clientii
Thrifty.ro - Car Rental
ReservationsDealsProgramsLocationsOur cars

Termeni si Conditii de inchiriere
Termeni si Conditii

Calificarea clientului:
La momentul preluarii masinii clientul/soferul trebuie sa prezinte un card de credit valabil, emis pe numele sau cu care sa achite pretul inchirierii si garantia, un document de identitate si permisul de conducere.
Varsta minima a soferului este de 21 ani (pentru clasele Economic si Compact) si 25 ani pentru celelalte clase auto.
Vechime in conducere de minim 1 an.
Abilitati fizice si psihice de a conduce autovehiculul in conditii de siguranta.

Politica de inchiriere:
La momentul preluarii masinii clientul/soferul trebuie sa prezinte un card de credit valabil, emis pe numele sau.
Preturile includ kilometraj nelimitat daca nu este altfel specificat.
Firma isi rezerva dreptul de a refuza clientii care nu indeplinesc conditiile minime de calificare.
Firma va pastra masina maxim 3 ore dupa ora de preluare a masinii specificata in rezervare (ora de sosire a zborului daca in rezervare este specificat nr de zbor)
Rezervarile fara numar de credit card introdus sunt onorate in limita disponibilitatii.
Firma nu poate garanta masina pentru mai mult de 3 ore de la ora de preluare (sau ora zborului) specificate in rezervare.
Dupa expirarea celor 3 (trei) ore clientul va figura neprezentat (no-show)..
In cazul anularii rezervarii la ghiseu se va achita costul a 3 (trei) zile de inchiriere si taxelor aferente.
Acoperirea de raspundere civila este inclusa in pretul inchirierii.
Acoperirea de raspundere materiala in caz de daune sau furt este disponibila de la Eur 600 pana la Eur 1800.
Acoperirea nu include daune la pneuri, roti, interiorul masinii sau sub masina.
Acoperirea nu include daunele si tractarea epavei dupa daune daca acestea sunt cauzate de neglijenta, rea intentie sau vandalism.
Se accepta predarea/primirea masinii 24 ore/zi. Costul operatiunilor in afara orelor de program este Eur 20 per operatiune.
Livrarea/preluarea masinii de la locatia clientului costa Eur 20 (numai in zonele urbane ale oraselor in care exista puncte de lucru).
Incasarile se pot face in moneda locala (lei) in functie de tipul cartii de credit prezentate de client pentru plata. Cursul de schimb nu este negociabil.
Se pot face inchirieri intre locatii. Costul predarii masinii la o locatie diferita de cea a primirii variaza intre zero si 120 euro.
Orice ajustare sau schimbare in datele rezervarii/inchirierii poate sa antreneze schimbarea pretului.
Daca returneaza masina cu peste 1 (una) ora peste ora agreata in contract clientul va achita tariful intreg pentru o zi suplimentara de inchiriere.
Pentru soferii suplimentari (inclusiv sotia/sotul) clientul va achita un tarif de Eur 3/zi.
Pentru soferii cu varsta cuprinsa intre 21-25 ani se aplica un tarif suplimentar de Eur 8/zi.
Masinile nu pot fi conduse in afara granitelor terestre ale Romaniei. Orice incalcare a acestei prevederi este supusa unui tarif penalizator de 1000 Eur (una mie euro).
Echipamentele suplimentare precum scaunele de copil, lanturile de zapada, etc trebuie rezervate la momentul rezervarii si sunt supuse unor tarife suplimentare.
Toate solicitarile suplimentare sau schimbarile in rezervare care nu sunt confirmate la momentul rezervarii vor fi onorate de firma in limita disponibilitatii.
Tarifele de inchiriere nu includ carburantul, taxele de drum, taxe de autostrazi, parcari si alte asemenea taxe si tarife legate de folosinta masinii.
Inchirierea se supune contractului de inchiriere semnat de client la locatia inchirierii.
Pneurile de iarna sunt obligatorii in intervalul 1 noiembrie - 31 martie si se vor taxa suplimentar cu 5euro/zi, maxim 130euro / inchiriere.

Politica generala de anulare si neprezentare (no show)
In cazul neprezentarii clientului la rezervare precum si in cazul anularii cu mai putin de 48 ore inainte de ora preluarii se incaseaza clientului tariful de neprezentare constand in pretul pentru 3 (trei) zile de inchiriere plus tarifele si taxele aferente.
In caz de anulare a rezervarii la ghiseu, se incaseaza clientului tariful de anulare constand in pretul inchirierii pentru 3 zile (la o perioada a inchirierii de 3 zile) plus tarifele si taxele aferente.
Neprezentarea la momentul inceperii inchirierii a documentelor de identitate, permis de conducere, cardul de credit personal, imposibilitatea platii contravalorii inchirierii si a garantiei, neacceptarea termenilor si conditiilor de catre client fac imposibila inchirierea masinii si antreneaza automat anularea rezervarii la ghiseu.
Pentru rezervari efectuate in ultimul moment, urgente si asistenta ne puteti apela la telefon 24h +407 4000 2000

Politica de anulare si neprezentare (no show) pentru rezervarile pre-platite online
Pentru rezervarile confirmate si preplatite online nu se fac rambursari de nici un fel in caz de anulare sau neprezentare. Modificari ale rezervarii se pot face cu acordul scris al Autorent - Autorent - Thrifty.ro Car Rental.
Nu se fac rambursari ale sumelor preplatite online nici in cazul neprezentarii la momentul inceperii inchirierii a documentelor de identitate, permis de conducere, cardul de credit personal, imposibilitatii platii contravalorii garantiei, neacceptarii termenilor si conditiilor de catre client care fac imposibila inchirierea masinii.
Anularile se fac pe acest website urmand sa vi se transmita un numar de anulare prin e-mail - va rugam sa retineti numarul de anulare.
Nu se pot face anulari pe website dupa momentul inceperii inchirierii. In astfel de situatii va rugam sa solicitati firmei sa anuleze rezervarea in numele dvs.
Pentru urgente si asistenta va rugam sa ne contactati la 24h +407 4000 2000.

URGENTA?
SUNA ACUM
Daca aveti o urgenta
Sunati ACUM: 0040740002000
Agentii nostri sunt disponibili non stop sa va ajute!

Latest Promotions

 • Vezi toate promotiile »

 •  
  Thrifty rent a car  GHID LOCATII
  Harta site
  Locatii in aeroporturi
  Locatii in orase
  GHID INCHIRIERE
  Inchiriaza Masina
  Ghid Masini
  Termeni si conditii
  CLIENTI CORPORATIVI
  Inchirieri pe termen lung
  Solutii Corporate
  Conturi Agentii de turism
  DESPRE THRIFTY
  Contact
  Relatii cu Clientii
  Angajari
  REZERVARI
  Cele mai bune oferte
  Cel mai bun pret garantat
  Promotii


  Inchiriaza masina in Romania cu Autorent - Autorent - Thrifty.ro Car Rental. Inchirierea auto n-a fost niciodata mai simpla!
  Serviciile de inchiriere masini Autorent - Thrifty.ro Car Rental sunt disponibile in Aeroporturi. Avem birouri de inchirieri masini in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, Aeroportul Baneasa, Aeroportul Cluj, Aeroportul Sibiu si Aeroportul Timisoara.
  Rezervari masini online la cele mai mici preturi garantat,profita acum de oferta noastra. Inchirieri pe termen lung sunt disponibile la cele mai bune preturi.
  Autorent - Thrifty.ro Car Rental ofera spre inchieriere masini automate sau manuale,suvuri sau vanuri la cele mai mici preturi.Rezerva acum!

  English | Deutsch


  Copyright © 2006 Thrifty Car Rental Romania
  All rights reserved. Autorent.ro
  ANPC

  Acest site foloseste cookies.Navigand în continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.